Букачівська територіальна громада

Івано-Франківська область

Уряд надасть фінансову підтримку Бурштину на проходження опалювального періоду

Дата: 19.08.2024 09:52
Кількість переглядів: 30

Фото без опису

На засіданні регіонального Конгресу місцевих та регіональних влад озвучили плани Уряду щодо підтримки проходження опалювального періоду у Бурштині.

Так, в пʼятницю, 16 серпня, на засіданні Уряду було ухвалено протокольне рішення, яким доручено Міністерству економіки, Міністерству розвитку громад, територій та інфраструктури, Міністерству фінансів і ДСНС України негайно розробити відповідний проєкт акту Уряду щодо виділення коштів резервного фонду державного бюджету для забезпечення системи резервного теплопостачання в містах Бурштин і Добротвір.

Йдеться про потребу 💸 у 200 млн грн на закупівлю газових модульних котелень загальною потужністю 20 МВт та надання фінансування на супутні роботи.

Відповідне рішення Уряду буде ухвалено вже наступного тижня. Це дозволить забезпечити теплом як житлову, так і соціальну інфраструктуру. А також зменшити ризики проходження опалювального сезону.

"Дякую Президенту України Володимиру Зеленському, Прем’єр-міністру України Денису Шмигалю за допомогу у вирішенні проблемних для області питань, зокрема у сприянні проходження опалювального періоду у Бурштині", - додала керівниця Прикарпаття.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь