Букачівська територіальна громада

Івано-Франківська область

Завершено планову перевірку Букачівської селищної ради представниками Державної екологічної інспекції Карпатського округу.

Дата: 05.07.2024 15:41
Кількість переглядів: 57

Фото без опису

В період з 17 по 21 червня 2024 року Державною екологічною інспекцією Карпатського округу проведено планову перевірку за додержанням Букачівською селищною радою вимог законодавства в частині здійснення делегованих органам виконавчої влади повноважень у сфері охорони навколишнього природного середовища, раціонального використання, відтворення і охорони природних ресурсів.

В ході перевірки виявлено незначні порушення обліку та ведення природоохоронної документації, а також проблеми забруднення навколишнього середовища твердими побутовими відходами (стихійні сміттєзвалища).

Державними інспекторами видано припис на усунення порушень у встановлені терміни.

Під час обстеження прибережної смуги р.Свірж на території села Чернів та селища Букачівці було відібрано проби води з річки. За результатами лабораторних досліджень води встановлено, що речовин, які б несли загрозу та загрожували навколишньому середовищу не виявлено.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь