Букачівська територіальна громада

Івано-Франківська область

Зміни себе змінивши своє оточення

Дата: 19.06.2024 11:24
Кількість переглядів: 151

Фото без опису

19.06.2024  в приміщенні Букачівської селищної ради працівниками Івано-Франківського РС №3 філії ДУ «Центр пробації» в Івано-Франківській області в рамках проведення соціально-виховної роботи спільно із волонтером пробації Василиною Куйбідою та головним спеціалістом відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Букачівської селищної ради Наталією Крижанівською  проведено  захід на тему: «Зміни себе змінивши своє оточення» для  суб’єкта пробації, який відбуває покарання у виді громадських робіт на території Букачівської селищної ради.

Метою проведення бесіди було допомогти засудженій особі зрозуміти, який вплив має оточення на кожного з нас, як позбутися токсичних друзів і як завдяки правильним людям можна досягнути успіху і жити життям своєї мрії.

Волонтер пробації Василина Куйбіда звернула увагу, що якщо ми хочемо поліпшити життя і досягти успіху, то нам потрібно оточити себе людьми, чиї стандарти й вимоги до життя вищі за наші. Відомий «Закон оточення п’яти» говорить про те, що 95 відсотків наших успіхів чи невдач визначатиме саме ця група з п’яти осіб, з якими ми спілкуємось найчастіше і проводимо найбільше часу разом. Якщо ми хочемо змінити певну сферу свого життя, потрібно почати спілкуватися з тими людьми, які вже досягнули тих результатів, до яких ми прагнемо або які випереджають нас на кілька кроків. Це мають бути представники тієї сфери, яка цікавить саме нас. Таким чином у нас з`являться нові шляхи та зв`язки для розвитку нашого потенціалу.

Головний спеціаліст відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Букачівської селищної ради Наталія Крижанівська  наголосила, що необхідно відшукати в своєму оточенні тих, хто вірить в нас і чекає від нас більшого. Їхня віра і очікування можуть стати потужнім стимулом для нашого росту.

Учасник заходу  виявив  розуміння того, що оточення людини має справді великий вплив на кожного з нас. Якщо мрієш бути успішною, впливовою й цілеспрямованою людиною потрібно уникати токсичних людей, а натомість шукати друзів, які будуть мотивувати й підтримувати. А також потрібно бути таким другом. Ми самі формуємо своє оточення, тому все залежить тільки від нас.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь