Букачівська територіальна громада

Івано-Франківська область

Участь у молебні та урочистому проходженні вшанування рятувальників-добровольців

Дата: 17.06.2024 21:58
Кількість переглядів: 77

Фото без опису
Сьогодні у селі Маріямпіль Дубовецької ТГ, у єдиному в Україні Біблійному саді, відбулися заходи, присвячені рятувальникам-добровольцям, участь в яких взяли партнери з Польщі, добровільні пожежні команди з Хмельниччини, Львівщини, Рівненщини та Тернопільщини, представники влади та територіальних громад, представники ГУ ДСНС в Івано-Франківській та Тернопільській областях.

Захід розпочався урочистим проходженням добровільних пожежних команд на спецтехніці, а опісля, капелан Асоціації добровольців Івано-Франківщини Олег Каськів, відслужив молебень за здоров’я всіх рятувальників, які щоденно ризикують своїм життям.

Оскільки Букачівська громада входить до складу Асоціації добровільних пожежних команд Прикарпаття, делегацію від нашої громади очолила голова громади Вітер-Любевич Олександра Іванівна, також відвідали захід: директор КП «Свірж» та представники Букачівської міської пожежної команди. 

Даний захід на високому рівні популяризує добровільний пожежний рух в Україні та сприяє його розвитку так, як це відбувається у наших європейських країнах-партнерах. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь