Букачівська територіальна громада

Івано-Франківська область

Великодні смаколики та дрони для ЗСУ

Дата: 02.05.2024 14:32
Кількість переглядів: 109

Фото без описуЗа ініціативи Букачівської селищної ради, напередодні Великодніх свят, відправили адресні посилки та продукти для наших захисників на передову. 

М'ясні вироби,  продукти тривалого зберігання та інші необхідні речі, які подарували захисникам приємні емоції Великодніх свят.

Висловлюємо вдячність всім, хто допоміг зібрати Великодні набори (підриємці, навчальні заклади: с.Козарі, с.Чернів, смт.Букачівці та дошкільний навчальний заклад ясла-садок «Малятко», апарат селищної ради, всім небайдужим). 

Окрема вдячність волонтерам Народної Самооборони «Спілки волонтерів Богородчанщини» та депутату Букачівської селищної ради Казимирчуку Роману Петровичу с. Вишнів, які доставили це все нашим захисникам. 

А також слід зазначити, що 109 батальйон 10 ОШГБр отримав допомогу придбану за бюджетні кошти, яка так необхідна для знищення ворога.

Було передано DJI Mavic 3T, а також 15 FPV дронів на загальну вартість 475500 грн. В знак подяки військові передали сувенір-скарбничку з-під порохового заряду американської гармати М-777 з оригінальним розписом бригадної символіки.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь