Букачівська територіальна громада

Івано-Франківська область

Асоціацію добровільних пожежних команд Івано-Франківської області офіційно створено!

Дата: 29.01.2024 20:42
Кількість переглядів: 87

Фото без опису

Сьогодні в нашій громаді відбулась, без перебільшення, історична подія. 

Букачівська громада приймала гостей із 5-ти громад і на її території зародилась перша в Україні організація, яка займатиметься розвитком, популяризацією та промоцією добровільного пожежного руху і має назву «Асоціація добровільних пожежних команд Івано-Франківської області». 

Саме об’єднання зусиль представників шести громад, а сьогодні до Асоціації приєдналась і Тисменицька громада, виведе добровільний пожений рух на новий рівень у залученні міжнародної допомоги, грантових коштів, розвитку пожежних підрозділів, покращенні матеріально-технічної бази, а також дасть можливість на державному рівні вирішувати ті чи інші проблеми, які стосуються безпеки в громадах.

Як наголосила голова Букачівської територіальної громади Олександра Вітер-Любевич:«Відрадно, що ця подія відбулась саме на території нашої громади, адже це дасть змогу покращити боєздатність і нашої місцевої пожежної команди та новоствореної добровільної команди, яка зараз на завершальному етапі формування».

Зокрема, в ході заходу було затверджено персональний склад Загальних зборів, персональний склад Наглядової ради Асоціації, яка складається з голів усіх шести громад (Букачівська, Більшівцівська, Бурштинська, Дубовецька, Єзупільська, Тисменицька), склад Правління Асоціації, обрано членів ревізійної комісії Асоціації.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь