Букачівська територіальна громада

Івано-Франківська область

Проведено навчання-семінар з медичними працівниками, відповідальними за харчування в закладах дошкільної освіти міста Івано-Франківська

Дата: 08.12.2023 14:29
Кількість переглядів: 54

Фото без опису

Івано-Франківське міське управління Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області продовжує курс навчальних семінарів із залученням спеціалістів Департаменту освіти та науки Івано-Франківської міської ради.

Так 7 грудня 2023 року проведено навчання-семінар з новопризначеними медичними працівниками, відповідальними за харчування в закладах дошкільної         освіти.

Присутнім доведено до відома вимоги щодо організації харчування дітей в освітніх закладах, принципи здорового харчування, норми споживання харчових продуктів, вимоги до зберігання використання та дотримання технологічного процесу при приготуванні страв, перелік документів з організації харчування. Розглянуто вимоги Постанови КМУ від 24.03.2021р. №305 «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку», примірного чотиритижневого сезонного меню.

Особливу увагу звернули на організацію харчування дітей з особливими дієтичними потребами відповідно до рекомендацій лікарів-педіатрів.

В ході семінару розглянуті проблемні питання, а саме: нестача фінансування, застаріле технологічне обладнання, недостатня кількість медичного персоналу та персоналу на харчоблоці.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь