Букачівська територіальна громада

Івано-Франківська область

Молодіжна програма «Уроки лідерства»

Дата: 19.05.2023 13:31
Кількість переглядів: 69

З метою популяризації та формування стійкого Інтересу талановитої молоді до саморозвитку та самовдосконалення тщ розуміючи високу важливість фахового виховання молодого покоління, в ПВНЗ «Інститут психології і підприємництва» започаткована програма онлайн семінарів та практичних занять для молодих лідерів України «Уроки лідерства».

Програма розроблена фахівцями нашого Інституту, в основі якої лежать використання інноваційних підходів у педагогіці та психології, Модуль розрахований на молодих людей, які відчувають свій потенціал, але ще не розуміють як його краще використати й дозволяє сформувати навички ефективної комунікації лідерства такомандної роботи.

Отримані у ході навчання знання стануть в нагоді прогресивній молоді, яки має власні лідерські амбіції та готова підтверджувати їх реальними діями, що є особливо актуальним для стабілізації економічного розвитку України в поетвоєнних умовах та в умовах воєнного стану, підвищення освітнього рівня, набуття світоглядних орієнтацій та розвитку інтелектуального потенціалу нації.

До молодіжної програми «Уроки лідерства», яка відбудеться 19 травня та 7 червня 2023 року о 17:00 у форматі онлайн-зустрічі в Zoom запрошуються учні 10-11 класів шкіл та ліцеїв, студенти коледжів та технікумів міста Івано-Франківськ та Івано-Франківської області.

https://ipe.lv/ua/lid-ua

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь