Букачівська територіальна громада

Івано-Франківська область

Перший етап обласної виставки - конкурсу писанки

Дата: 28.03.2023 18:10
Кількість переглядів: 610

Фото без опису

З метою залучення учнівської молоді до збереження українських традицій, а також для виявлення творчих та обдарованих дітей, департамент освіти і науки Івано-Франківської ОДА проводить обласну виставку-конкурс писанки для учнів закладів загальної середньої освіти.

Вкотре в конкурсі взяли участь і здобувачі освіти ЗЗСО Букачівської селищної ради. 

На конкурс приймалися індивідуальні роботи у трьох номінаціях: «Традиційна писанка», «Сувенірна писанка» та «Великодня композиція» у трьох вікових категоріях: 

молодша (учні 1-4 класів), 

середня (учні 5-8 класів) 

старша (учні 9-11 класів).  

28 березня 2023 року в приміщенні Букачівського ліцею відбулися підсумки 

І етапу обласної виставки-конкурсу писанки. 

Члени журі були захоплені різноманітністю виробів, нестандартними творчими задумами, гармонійним поєднанням кольорів, використанням різних творчих технік та просто їхньою красою, яка дозволила всім присутнім зануритися у святкову Великодню атмосферу. Вироби учасників виставки-конкурсу вражали своєю різноманітністю, адже тут були і традиційні писанки (мальовані і в стилі «декупаж»), різні види декоративних писанок (мальовані, вишиті, плетені бісером, виготовлені з фетру та в техніці «квілінг»), а також Великодні кролики та курчата.

Пропри складність та суперечливість думок, журі конкурсу (начальник відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Букачівської селищної ради Бойчук Оксана Василівна, методист відділу Крижанівська Н.Я., завідувач Народного Дому смт. Букачівці Панкьків Г.І., завідуюч селищною бібліотекою Войтко Н.Й, визначили переможців у трьох вікових категоріях, які будуть представляти нашу громаду на ІІ етапі конкурсу.

Голова громади висловила щиру вдячність учасникам за наполегливість, креатив та творчість. 

«Наші традиції не будуть забуті, я щиро захоплююсь нашими талановитими, креативними та наполегливими учнями» - сказала Олександра Іванівна.

Дякуємо!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь