Букачівська територіальна громада

Івано-Франківська область

Найбільш затребувані вакансії у січні-лютому 2023 року

Дата: 03.03.2023 11:03
Кількість переглядів: 65

Фото без опису

Від початку року роботодавці проінформували службу зайнятості про наявність 2,4 тис. вакансій.

За професійними групами, структура вакансій, поданих роботодавцями до служби зайнятості у січні-лютому 2023 року, була наступною:

•           працівники сфери торгівлі та послуг (24);

•           кваліфіковані робітники з інструментом (15%);

•           робітники з обслуговування, експлуатації устаткування та машин (14%);

•           фахівці (12%);

•           професіонали (11%);

•           представники найпростіших професій (8%);   

•           технічні службовці (7%);

•           керівники, менеджери (6%);

•           кваліфіковані робітники сільського та лісового господарств (3%).

У розрізі професій, найбільший попит роботодавців від початку року спостерігався на працівників сфери торгівлі та послуг – це продавці, кухарі, охоронники, бармени, офіціанти, молодші медичні сестри (санітарки).

Також досить затребуваними були кваліфіковані робітники з інструментом (швачки, пекарі, слюсарі-ремонтники, слюсарі з ремонту колісних транспортних виробів, робітники з комплексного обслуговування й ремонту будинків) та робітники з обслуговування, експлуатації устаткування та машин (водії автотранспортних засобів, трактористи, оператори котельні, водії навантажувача).

Високий попит був на фахівців з досвідом роботи – бухгалтерів, медичних сестер, асистентів фармацевта, асистентів вчителя.

Затребуваними були також професіонали: інспектори, вчителі закладу загальної середньої освіти, спеціалісти державної служби, фармацевти, вихователі закладу дошкільної освіти.

Серед найпростіших професій роботодавці найбільше потребували підсобних робітників, прибиральників, кухонних робітників, робітників з благоустрою, укладальників-пакувальників, двірників.

Якщо ви також маєте потребу в працівниках, або ж шукаєте роботу, зверніться в будь-яку філію, управління, відділи філій Івано-Франківського обласного центру зайнятості (контактні телефони та адреси за посиланням https://ifr.dcz.gov.ua/publikaciya/kontakty-ivano-frankivskoyi-oblasnoyi).

Для пошуку роботи скористайтеся сервісом «Єдиний портал вакансій» на сайті Державної служби зайнятості (https://jobportal.dcz.gov.ua).

Консультації з питань пошуку роботи та реєстрації в службі зайнятості ви можете отримати на офіційному телеграм-акаунті Івано-Франківської обласної служби зайнятості https://t.me/DCZ_IF, а також за номером телефону гарячої лінії – 066-655-40-33.

Звертайтеся. Ми завжди раді вам допомогти!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь