Букачівська територіальна громада

Івано-Франківська область

Підписали Меморандум про співпрацю з польськими пожежниками

Дата: 18.02.2023 17:04
Кількість переглядів: 163

Фото без опису
Сьогодні у с.Лани відбулась, без перебільшення, історична подія. Був підписаний Меморандум про співпрацю між прикарпатськими громадами та Начальником добровільної пожежної команди Анджеєм Латусеком, гміна Кадлуб Туравський, яка є членом Асоціації добровільних пожежних команд Польщі.

Голови Більшівцівської, Букачівської, Бурштинської, Дубовецької та Єзупільської територіальних громад, а також Голова регіонального представництва Асоціації міст України підписали спільний документ про розвиток добровільних пожежних команд у своїх громадах та подальшого створення Асоціації добровільних пожежних команд України. 

Слід зазначити, що подібного досвіду в Україні немає, тому дані громади мають шанс стати першими у створенні такого потужного об’єднання для забезпечення безпеки мешканців. 

Захід відбувся за участю представників ГУ ДСНС в Івано-Франківській області. 

Спочатку учасники зустрічі відвідали село Слобода Бурштинськоі ТГ, де планується створення добровільної пожежної команди, після цього відвідали Більшівцівську місцеву пожежну команду та підписали Меморандум про співпрацю на території добровільної пожежної команди у с.Лани. 

Польські гості були вражені рівнем підготовки до розвитку добровільного пожежного руху на Прикарпатті та запевнили у підтримці в подальшому. Партнери з Асоціації міст України пообіцяли підтримувати ініціативу та відстоювати права добровольців на законодавчому рівні у центральних органах влади. 

Колеги з ДСНС побажали успіхів та плідної співпраці в подальшому для забезпечення безпеки мешканців нашого краю. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь