Букачівська територіальна громада

Івано-Франківська область

Понад 30 тисяч осіб скористалися послугами обласної служби зайнятості у 2022 році

Дата: 17.01.2023 12:43
Кількість переглядів: 66

Фото без опису
З січня по грудень 2022 року послугами обласної служби зайнятості скористалися 30,2 тис. осіб, з яких 25,3 тис. мали статус безробітного.

За сприяння обласної служби зайнятості у 2022 році працевлаштовано       12,4 тис. осіб, зокрема 10,2тис. зареєстрованих безробітних. На нові робочі місця з компенсацією витрат роботодавцю на оплату єдиного внеску працевлаштовано 252 безробітних, 397 осіб було залучено до громадських та інших робіт тимчасового характеру.

Від початку року з обласною службою зайнятості співпрацювало 5,2 тис. роботодавців. В базі даних налічувалось 14,9 тис. вакансій. 

З метою забезпечення професійно-кваліфікаційного рівня шукачів роботи вимогам роботодавців, за сприяння служби зайнятості 3,7 тис. безробітних проходили професійне навчання. Ваучер на навчання та підвищення кваліфікації у 2022 році отримали 17 осіб.

Станом на 1 січня 2023 року кількість зареєстрованих безробітних становила 4,9 тис. осіб.

За період з січня по грудень 2022 року до обласної служби зайнятості за допомогою в працевлаштуванні звернулося 4257 осіб з числа внутрішньо переміщених, з яких 2099 осіб отримали статус безробітного. З них за направленням служби зайнятості 1066 осіб були працевлаштовані. 

Якщо ви також шукаєте роботу, насамперед перегляньте актуальні вакансії на сайті обласної служби зайнятості, перейшовши за посиланням http://surl.li/cbccq або на Телеграм-каналі https://t.me/robota_frankivsk_robota. Також для пошуку роботи скористайтеся сервісом «Єдиний портал вакансій» на сайті Державної служби зайнятості (https://jobportal.dcz.gov.ua).

Консультації з питань пошуку роботи та реєстрації в службі зайнятості ви можете отримати на офіційному телеграм-акаунті Івано-Франківської обласної служби зайнятості https://t.me/DCZ_IF, а також за номером телефону гарячої лінії обласної служби зайнятості – 066-655-40-33

Ми завжди раді вам допомогти та бажаємо успіхів на шляху до працевлаштування!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь