Букачівська територіальна громада

Івано-Франківська область

Демонстрація спецтехніки ГУ ДСНС в Івано-Франківській області для ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій

Дата: 11.01.2023 14:27
Кількість переглядів: 176

Фото без опису
С
ьогодні, на базі майнового комплексу аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС в Івано-Франківській області та за участі Голови Івано-Франківської ОДА - Онищук Світлани Василівни та Голови Івано-Франківської обласної ради - Сича Олександра Максимовича, відбулася презентація спеціальної техніки Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій в Івано-Франківській області, яка може залучатись до ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій на території області.
Було продемонстровано роботу оперативного штабу з ліквідації надзвичайної ситуації, пункту незламності, розгортання модульних приміщень для потерпілих від НС, роботу і координацію усіх служб під час ліквідації наслідків НС. Захід організовано на високому рівні та продемонстровано можливості
ГУ ДСНС в Івано-Франківській області для своєї роботи. Як зауважила очільниця ОДА, заходи такого роду є вкрай важливими в наш час, оскільки НС може трапитись будь-коли і будь-де, а готовими треба бути завжди!

Також відвідали захід і представники нашої громади (спеціаліст І категорії надзвичайні ситуації та екологія - Вульчин Тарас Ігорович) на чолі з Головою Букачівської ТГ - Вітер-Любевич Олександрою Іванівною. Обговорено з керівництвом ГУ ДСНС області ряд питань щодо розвитку та функціонування Букачівської місцевої пожежної команди у 2023 році. 
 

 


 Відеосюжет 3 Студія



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь