Букачівська територіальна громада

Івано-Франківська область

Конкурс новорічно-різдвяних листівок

Дата: 09.12.2022 11:41
Кількість переглядів: 358

Фото без опису

Новорічно-різдвяні свята посідають особливе місце в житті кожного українця. Затишний Святвечір з традиційними обрядовими стравами, колядки, які лунають від домівки до домівки, прославляючи народження Спасителя у виконанні стилізованих вертепів, святково прикрашена ялинка і звичайно, різноманітні листівки, якими прийнято вітати близьких і далеких родичів, друзів та знайомих.

Призначення новорічно-різдвяної листівки через красиве оформлення та коротке привітання - подарувати адресату святкову атмосферу та приємну згадку, яка буде зігрівати протягом довгого часу, а також тішити приємною естетикою зображення.

З метою підготовки до новорічних свят Відділ освіти, культури, туризму, молоді та спорту Букачівської селищної ради провів конкурс новорічно-різдвяних листівок. Цьогоріч новорічно-різдвяні свята припадають на дуже непростий для нашої держави і для всіх нас час, тому конкурс проходив під тематикою «Хай Новий рік у добрий час, несе Перемогу до нас». Підсумки конкурсу було підбито 3 грудня, під час яких було визначено переможців. Це було зробити дуже складно, адже всі учасники дуже постаралися, всі роботи були дуже гарними, талановитими і змогли поєднати в собі традиційні новорічно-різдвяні атрибути та героїчно-патріотичну тематику сьогодення, де на папері, за допомогою фарб і олівців, втілені дитячі мрії про перемогу.

Лауреатів буде відзначено грамотами Відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Букачівської селищної ради. Ми дуже раді, що в нашій громаді є такі талановиті, творчі та обдаровані діти, чиї таланти потрібно розвивати та різними способами сприяти їхній творчості, щоб вони знали, що те, що вони роблять є важливим і потрібним, а зараз ще є важливим вкладом у наближення нашої перемоги.

Україна переможе!
Слава Україні!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь