Букачівська територіальна громада

Івано-Франківська область

Привітання з Днем Збройних сил України

Дата: 06.12.2022 08:50
Кількість переглядів: 102

Фото без опису
Шановні військовослужбовці та дорогі захисники України! Від щирого серця вітаємо вас з Днем збройних сил України!

Україна пишаєтсья своїм військом і довіряє йому. Адже фактично наново відродившись в умовах війни, українська армія пройшла горнило випробувань, зміцніла, набула безцінного бойового досвіду і впевненості у своїх силах та зламала загарбницькі плани озброєного до зубів ворога.

На жаль війна не буває без жертв, і серед наших земляків є й ті, хто віддав свої життя за мир на рідній землі. Пам’ять про них назавжди залишиться в серцях жителів нашої громади. Ми висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким загиблих героїв і низько схиляємо голову перед родинами.

А також дякуємо матерям, які виховали справжніх патріотів, що без остраху вдягли військову форму, і в цей час на передовій боронять нашу землю. Доземний вам уклін та людська шана.

Ми сердечно вітаємо всіх військових зі святом і висловлюю щиру вдячність українським військовим, які сьогодні стоять на бойовому посту, захищаючи територіальну цілісність та національні інтереси країни.

Бажаємо вам та вашим родинам миру, злагоди та родинного затишку, козацької мужності, батьківської мудрості та незламної сили волі. Нехай завжди поряд крокують оптимізм, спокій та гарний настрій!

Слава Україні! 

Героям Слава!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь