Букачівська територіальна громада

Івано-Франківська область

Ярмарок вакансій – найкоротший шлях до працевлаштування

Дата: 10.11.2022 10:52
Кількість переглядів: 66

Фото без опису

«Сьогодні основна діяльність служби зайнятості спрямована на якісне задоволення потреб роботодавців в кваліфікованому персоналі та максимально оперативне працевлаштування шукачів роботи та безробітних осіб, в т.ч. внутрішньо переміщених. В час війни місцеві та релоковані на Прикарпаття підприємства продовжують тримати економічний фронт країни та, не зважаючи на складні умови, зберігають гідні умови праці та заробітну плату», - зазначила у своєму виступі заступник директора-начальник відділу організації профорієнтації Івано-Франківського обласного центру зайнятості Ольга Шевчук.

Саме з цією метою 9 листопада 2022 року за сприяння Івано-Франківського міського центру зайнятості та громадської організації «Д.О.М.48.24» на базі Університету Короля Данила проведено ярмарок вакансій.

Захід відбувся у рамках проєкту «Жіноче лідерство: на шляху відновлення України», що фінансується завдяки допомозі Великої Британії від Уряду Великої Британії та впроваджується організацією Пакт і ГО «Д.О.М.48.24».

До участі у заході було запрошено більше 20 роботодавців та понад 150 осіб, які шукають роботу. Всі відвідувачі в рамках заходу мали змогу ознайомитись з презентаціями підприємств-учасників, пройти співбесіди з роботодавцями, отримати практичні поради щодо працевлаштування, а також взяти участь у майстер-класах.

Якщо ви також шукаєте роботу або ж маєте потребу в працівниках, зверніться в будь-яку філію Івано-Франківського обласного центру зайнятості чи Івано-Франківський міський центр зайнятості (контактні телефони та адреси за посиланням http://surl.li/cbiiq).

Для пошуку роботи скористайтеся сервісом «Єдиний портал вакансій» на сайті Державної служби зайнятості (https://jobportal.dcz.gov.ua).

Також ви можете переглянути актуальні вакансії на сайті обласної служби зайнятості, перейшовши за посиланням http://surl.li/cbccq або на телеграм-каналі https://t.me/robota_frankivsk_robota.

Консультації з питань пошуку роботи та реєстрації в службі зайнятості ви можете отримати на офіційному телеграм-акаунті Івано-Франківської обласної служби зайнятості https://t.me/DCZ_IF, а також за номером телефону гарячої лінії – 066-655-40-33.

 

Відділ організаційно-інформаційної роботи

та архівної справи

Івано-Франківського ОЦЗ

вул. Деповська, 89 а

м. Івано-Франківськ,

76002

(0342) 755614

(066) 3711836


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь