Букачівська територіальна громада

Івано-Франківська область

Допомога для мешканців Луківського старостинського округу

Дата: 27.10.2022 16:13
Кількість переглядів: 103

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису
Фото без опису

Вчора 26.10.2022 року, до Луківського старостинського округу завітали гості з Польщі. Свідомі та ініціативні мешканці сусідньої країни самозорганізувались та вирішили допомогти мешканцям сіл, де колись проживали їхні родичі. Створивши групу однодумців та небайдужих, доставили у наші села гуманітарну допомогу (продукти харчування та засоби гігієни) для жителів сіл Луковець-Вишнівський та Луковець-Журівський. В тісній співпраці зі старостою округу гостям вдалося організувати та втілити в реальність свою мету.

Варто зазначити, що під час російської агресії проти українського народу ця допомога є дуже важливою, для наших мешканців, оскільки ми розуміємо, що весь світ з нами на стороні правди та свободи в кривавій війні, яка відбувається на території нашої країни. 

Допомога привезена в розрахунку на кожен жилий двір в селах Луківського старостинського округу. Активні мешканці сіл, за проханням старости, також зорганізувались та розфасували всі продукти та засоби гігієни у пакети для подальшої роздачі. Щодо отримання такої допомоги - просимо звертатись в старостинський округ!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь