Букачівська територіальна громада

Івано-Франківська область

З Днем вчителя!

Дата: 30.09.2022 11:03
Кількість переглядів: 476

Фото без опису

Серце учителя-вічний неспокій,

Серце учителя – вічний вогонь

 

Кожного року, коли  жовтень одягає все навколо в золоті барви, своє професійне свято відзначають педагогічні працівники. Напевно, немає жодної людини, в серці якої не було би вдячних спогадів про вчителів, котрі вели їх сторінками підручників до Країни Знань, допомагали сформуватися як особистість, знайти свою дорогу в житті та просто вчили людяності та доброти.

Вчитель – це не лише професія, це поклик серця, це служіння учням, суспільству та батьківщині. Кожного дня Ви ведете учнів стежками незвіданого, пояснюєте складні речі простими словами, вчите розуміти світ, його закони, навчаєте любити рідну землю, зберігати народні традиції, цінувати державні символи та багато-багато іншого. З дня в день, Ви відповідаєте на безліч запитань, перевіряєте стоси зошитів, але, незважаючи на щоденну втому, зігріваєте своїм теплом та розумінням кожного учня.

Дорогі наші педагоги, щиро вітаємо Вас і хочемо побажати Вам міцного здоров’я, безкінечного терпіння, сталевої витримки та залізних нервів. Будьте завжди повними ентузіазму, творчих ідей, ерудованих знань та невичерпної енергії. Хай у Ваших домівках завжди панує затишок, у родинах – злагода, а в кишенях – достаток. Бажаємо, щоб Ваші учні завжди були старанними та вдячними і щоби зерна тих знань, які Ви посіяли в їхніх серцях дали щедрі плоди. Нехай Господь  з небес кожен день благословляє на довгі роки роботи на вчительській ниві.

Здоров’я Вам, мирного неба і перемоги нам усім.

З повагою,

Начальник відділу освіти,

культури, туризму, молоді та спорту                               Оксана Бойчук

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь