Букачівська територіальна громада

Івано-Франківська область

Вітання зі 100-річним ювілеєм Бойчук Олену Яківну, жительку с.Чагрів

Дата: 29.09.2022 16:36
Кількість переглядів: 527

Фото без описуКожний 100-річний ювілей є гордістю сім’ї, родини, села, громади. У кожного з них  своя історія, свої секрети довголіття. Коли чуєш про те, що хтось відсвяткував сторічний ювілей, підсвідомо починаєш вірити, що чудеса існують. Таку подію можна назвати найграндіознішою в житті не тільки ювіляра, але і всієї громади. Ці люди є очевидцями багатьох історичних подій минулого століття, носіями наших традицій, глибокої життєвої мудрості.

29 вересня свій 100-й День народження відзначає жителька с.Чагрів Бойчук Олена Яківна. Зі словами щирих привітань, побажань міцного здоров’я, радості та миру завітали до ювілярки керівництво Букачівської селищної ради, працівники та староста Чагрівського старостинського округу.

Вітаючи Олену Яківну з ювілеєм, присутні були вражені позитивом, мудрістю та добротою ювілярки.

Народилася пані Олена 29 вересня 1922 року в с.Чагрів.  В сім’ї було 6-ро дітей, які також, на сьогоднішній день  - довгожителі. У важкі часи Другої світової війни ювілярка у 20-ти річному віці сповна відчула на собі всю важкість та репресивність радянської тоталітарної влади, була репресована, 18 місяців знаходилась під слідством за обвинуваченнями, яких ніколи не вчиняла. Це були найважчі роки її життя, які вона згадує з болем і сьогодні.

Минав час, підростали діти, виростали внуки, родились правнуки. На сьогоднішній день і не віриться, що сто років пройшли так швидко. Дивлячись на цю життєрадісну, привітну жінку, важко повірити, що за її плечима вже стільки прожитих літ. За своє життя Олена Яківна пройшла нелегкий шлях, але він робив її тільки сильнішою та дав змогу зустріти сьогоднішній ювілей. Жінка щиро дякує Богу, у своїх молитвах, за здоров’я та сили, які Він дарував їй продовж всього життя.

Ми зі свого боку, також бажаємо ювілярці міцного здоров'я, гарного настрою, бадьорості духу та родинного тепла.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь