Букачівська територіальна громада

Івано-Франківська область

Переваги легальних трудових відносин для роботодавців

Дата: 04.07.2022 13:43
Кількість переглядів: 155

Фото без опису

В сучасних реаліях життя, коли в нашій країні триває війна, ми як ніколи повинні об’єднатися задля підтримки нашої держави. Зараз будь-яка допомога є надзвичайно важливою, саме тому нам потрібно працювати та сплачувати податки, підтримуючи цим нашу армію та економіку країни в цілому.
    Серед основних переваг для роботодавців щодо легального оформлення трудових відносин з працівниками можна виділити наступні:
    1. згуртований, злагоджений колектив із постійних, надійних, творчих та ініціативних людей, в якому всі працюючі спрямовують свої зусилля на покращення кінцевого результату роботи і збільшення прибутків компанії;
    2. гарантія матеріальної відповідальності працівника, праця якого передбачає обслуговування товарно-матеріальних цінностей;
    3. трудова дисципліна в колективі;
    4. можливість у судовому порядку відстоювати свої порушені права та законні інтереси.
    Тому, якщо ви власник бізнесу і наймаєте працівників без укладання з ними трудового договору, будьте готові витрачати час і ресурси на навчання, адже досвідчені спеціалісти до вас не прийдуть, або швидко знайдуть краще місце роботи. А у разі виявлення неофіційно працюючих працівників на вас можуть накласти відчутний штраф за порушення трудового законодавства.
    Звертаємо вашу увагу, що за допомогою в укомплектуванні вакансій ви можете звернутися в будь-яку філію Івано-Франківського обласного центру зайнятості чи міський центр зайнятості, або ж зателефонувати туди за вказаним номером телефону (контактні телефони за посиланням http://surl.li/cbiiq ). 
    Також ви можете подати вакансії через чат-бот на телеграм-каналі Державної служби зайнятості @DCZWorkNowBbot. 
    Якщо у вас виникають питання при укладанні трудових відносин, звертайтеся до фахівців Івано-Франківської обласної служби зайнятості за номером тел. (0342) 75-56-49.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь