Букачівська територіальна громада

Івано-Франківська область

Т. в. о. Голови Держпродспоживслужби Анатолій Вовнюк з робочою поїздкою відвідав Прикарпаття

Дата: 30.06.2022 09:53
Кількість переглядів: 114

Фото без опису

В рамках візиту 28 червня 2022 року Анатолій Вовнюк взяв участь в нараді з головою Івано-Франківської ОВА Світланою Онищук, заступниками голови Вадимом Созоником та Богданом Футерком, а також  начальником Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області Романом Гурським.  

Під час роботи обговорено питання безперебійноїроботи продовольчих підприємств області, постачання продукції населенню та релокації підприємств з інших регіонів, а також функціонування  Національноїплатформи продовольчої безпеки, яка дозволяє об'єднати зусилля військових адміністрацій, виробників, торговельних мереж, міжнародних організацій для забезпечення харчовими продуктами й товарами першої необхідності мешканців громад, учасників Збройних cил України та територіальної оборони.

Крім того, т. в. о. Голови Держпродспоживслужби відвідав Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області, де відбулась нарада з керівниками структурних підрозділів управління.

Анатолій Вовнюк привітав присутніх з Днем Конституції України, зазначивши, що є цінності, які потрібно берегти і продовжувати,  і які стають особливо важливими в умовах війни. Він подякував колективу Держпродспоживслужби Прикарпаття за щоденну працю та повноцінне виконання усіх функціональних повноважень в складних сьогоденних умовах, особливо в  превентивній площині. 

Начальник Головного управління Роман Гурський проінформував про основні напрямки роботи, результати та новації, що впроваджуються у виробничій діяльності Головного управління на користь суспільства в умовах воєнного стану. 

Зокрема особливо важливим сьогодні є контроль за станом санітарно-епідемічного та епізоотичного благополуччя області, моніторинг цін на ринку соціально значущих товарів та пального, фітосанітарна безпека, робота лабораторної служби,  а також забезпечення захисту прав громадян в контексті  реалізації започаткованого проекту «Комунікаційна платформа для бізнесу», що сприятиме вирішенню ряду проблемних питань у сфері захисту прав споживачів, зменшенню адміністративного тиску на бізнес, пошуку соціальної рівноваги в суспільстві.

Івано-Франківщина прийняла велику кількість внутрішньо переміщених осіб, створюються  умови для  роботи релокованих підприємств, активізує діяльність місцевий бізнес – тож за цих обставин навантаження на службу лише зростатиме.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь