Букачівська територіальна громада

Івано-Франківська область

Створення, розвиток та функціонування добровільних пожежних дружин

Дата: 23.06.2022 15:37
Кількість переглядів: 653

Фото без опису

На сьогоднішній день госто стоїть питання пожежної безпеки територіальних громад. Створення, розвиток та функціонування добровільних пожежних дружин (ДПД) - одна з основних складових забезпечення безпеки для мешканців від надзвичайних ситуацій пов'язаних з вогнем. Саме з цією метою до Букачівської селищної ради завітали представники Івано-Франківського районного управління ГУ ДСНС в області, на чолі з начальником управління Мацалаком Василем Васильовичем.

Василь Васильович особисто подякував голові Букачівської селищної ради Вітер-Любевич Олександрі Іванівні за підтримання функціонування місцевої пожежної команди (МПК), яка була створена в 2003 році. Також він додав, що створення (ДПД) у кожному старостинському окрузі дозволить скоротити час приїзду членів МПК до віддалених населених пунктів громади, що в свою чергу сприятиме кращому запобіганню від надзвичайних ситуацій повязаних з пожежами, а можливо, врятує комусь життя. 

Також, не менш важливим є і популяризація добровольчого руху в громаді. Люди, які знаходяться на місці і завжди готові прийти на допомогу до приїзду професіоналів - важлива ланка в ланцюжку роботи пожежних команд. Тому, даний напрямок слід створювати та всіляко сприяти його розвитку.

Потім гості відвідали Букачівську (МПК), поспілкувались з пожежниками, обговорили проблемні питання та домовились спільними діями докладати максимум зусиль для забезпечення безпеки та добробуту мешканців громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь