Букачівська територіальна громада

Івано-Франківська область

Безпека мешканців Прикарпаття - пріоритетний напрямок рятувальників та влади

Дата: 15.06.2022 11:08
Кількість переглядів: 840

Фото без опису

Вчора, 14 червня 2022 року, в селі Лани Дубівецької територіальної громади відбувся семінар з головами територіальних громад Прикарпаття щодо створення та функціонування на території області підрозділів добровільних пожежних  формувань.

В заході взяли участь голова Івано-Франківської ОДА Світлана Онищук, народний депутат Ігор Фріс, начальник ГУ ДСНС в Івано-Франківській області Володимир Чернецький та голови територіальних громад. Були присутні і представники нашої громади: селищний голова - Вітер-Любевич Олександра Іванівна, спеціаліст І категорії (надзвичайні ситуації та екологія) - Вульчин Тарас Ігорович, старший пожежник Букачівської місцевої пожежної команди  - Баша Віталій Анатолійович.

Учасники семінару обговорили проблемні питання створення та функціонування помежних команд, а також наочно мали змогу побачити роботу та оснащення добровільних і професійних пожежних формувань. Було прийнято рішення всіляко сприяти розвитку даного напрямку діяльності на території області.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь