Букачівська територіальна громада

Івано-Франківська область

Привітання зі святом Останнього дзвоника

Дата: 07.06.2022 14:41
Кількість переглядів: 890

Фото без опису

Дорогі учні, вчителі, шановні батьки!

Сьогодні  завершується нелегкий 2021-2022 навчальний рік, який війна розділила на дві половини.  На жаль, цього року у дворах наших навчальних закладів  урочисто не пролунає останній дзвоник, учні не зберуться на  шкільному подвір’ї. Стіни рідної школи тримають у собі ностальгію за дзвінкими дитячими голосами. Дуже шкода, що випускники не отримали свята, яке буває раз у житті. Але Країна Знань перегорнула ще одну свою сторінку та надихає рухатись далі. І свято  сьогодні  відбудеться, але в незвичній формі. Для багатьох школярів  цей незвичайний  останній шкільний дзвоник сповістив про початок канікул, а для випускників – це початок дороги у доросле  та самостійне життя, у якому – нові вершини та нові досягнення.

Дорогі випускники,  бажаю   вам щасливого життєвого шляху, сповненого успіхами та здобутками.
Висловлюємо  слова вдячності педагогам, які закладали основи шкільної дружби, почуття колективу, любов до навчання і своєю невтомною працею прищеплювали гуманістичні цінності.
Шановні батьки, вітаємо Вас з Останнім дзвінком, адже в цей рік витрачено чимало ваших старань і зусиль, вкладено ваше натхнення і любов. Дякуємо за допомогу і підтримку. Зичимо добра й благополуччя, здоров’я і миру у ваших домівках!
Цьогорічний дистанційний останній дзвоник запам’ятається надовго, але сподіваємося, що у наступному році ми  отримаємо омріяну перемогу і повернемося до традиційного святкування.

 

Начальник відділу освіти,

культури, туризму, молоді та спорту                  
 

Бойчук Оксана Василівна

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь