Букачівська територіальна громада

Івано-Франківська область

Експорт товарів до Ізраїлю збільшився на 14 відсотків

Дата: 28.12.2021 15:44
Кількість переглядів: 81

Фото без опису
 

Двостороння торгівля з Ізраїлем зростає. За 10 місяців 2021 року експорт товарів з України до Ізраїлю збільшився 14%, а імпорт товарів зріс на 12%. На цьому наголосила Голова Держпродспоживслужби Владислава Магалецька під час розмови з Надзвичайним та Повноважним послом Держави Ізраїль в Україні Міхаелем Бродським. 

Мета зустрічі – підбити підсумки нещодавнього візитку української делегації до Ізраїлю та обговорити плани по співпраці на 2022 рік.

«Переконана, що в нас є всі можливості для того, щоб наступного року ще більше інтенсифікувати торговельні взаємовідносини. Ми маємо докласти максимальних зусиль, щоб зона вільної торгівлі запрацювала на сто відсотків», - зазначила Владислава Магалецька.

Нагадаємо, Держпродспоживслужба, Міністерство закордонних справ, Мінекономіки спільно працюють над відкриттям нових ринків для українського експорту, надаючи підтримку виробникам та усуваючи технічні перешкоди в торгівлі, а також забезпечуючи державні гарантії щодо дотримання вимог країн-партнерів.

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь