На Калущині спеціалісти Держпродспоживслужби провели семінар для медичних працівників дошкільних закладів
25 листопада 2021 року на базі закладу дошкільної
освіти «Ягідка» в місті Калуші спеціалісти
Калуського міського управління Головного
управління Держпродспоживслужби в Івано-
Франківській області провели семінар-навчання для
медичних працівників закладів дошкільної освіти
Калуської територіальної громади з питань розробки
та впровадження нового примірного
чотиритижневого меню, що передбачено постановою КМУ від 24.03.21 №305
«Порядок та норми організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах
оздоровлення та відпочинку» та наказом МОЗ від 05.11.21 №2441 «Про
затвердження рекомендованого Примірного чотиритижневого сезонного меню,
рекомендованого для організації триразового харчування дітей в закладах освіти
та інших організованих дитячих колективах на осінній період».
Під час роботи учасники обговорили такі питання:
- складання меню в закладах дошкільної освіти Калущини з врахуванням
місцевих особливостей та умов, створених на харчоблоках для забезпечення
здорового харчування та дотримання нових норм з січня 2022 року;
- картотека страв та технологія їх приготування.