Букачівська територіальна громада

Івано-Франківська область

Управління статистики інформує:

Дата: 12.11.2021 17:01
Кількість переглядів: 128


Фото без опису

Цінова ситуація на споживчому ринку у жовтні2021 року

Головне управління статистики в Івано-Франківській області повідомляє. За данимиДержавної служби статистики України, інфляція на споживчому ринку у жовтні 2021р. порівняно ізвереснем 2021р. як в області, так і в Україні (без урахування тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим, м.Севастополя та частини тимчасово окупованих територій у Донецькій та Луганській областях) становила 0,9%, з початку року – 8,4% та 8,5% відповідно. 

У жовтні 2021р. приріст споживчих цін на 0,1–1,6% зафіксовано в усіх регіонах України.

На споживчому ринку області у жовтні п.р. порівняно із вереснем п.р. ціни на продукти харчування та безалкогольні напої зросли на 1,4%. Найбільше (на 8,0%) подорожчали овочі. На 4,3–0,9% підвищилися ціни на масло, макаронні вироби, хліб, кондитерські вироби з борошна, сало, безалкогольні напої, м’ясо та м’ясопродукти, продукти переробки зернових, молоко та молочні продукти. Водночас на 5,2–1,9% подешевшали соняшникова олія, маргарин, цукор, яйця та фрукти.

Ціни на алкогольні напої та тютюнові вироби підвищилися на 0,4%, що пов’язано з подорожчанням тютюнових виробів на 1,2%. 

Зниження цін (тарифів) на житло, воду, електроенергію, газ та інші види палива на 1,4% відбулося за рахунок здешевлення електроенергії на 7,4%.

Ціни на транспорт у цілому зросли на 0,9% в першу чергу за рахунок подорожчання палива та мастил на 3,7%. Водночас на 3,7% подешевшав проїзд у залізничному пасажирському транспорті.

У сфері охорони здоров’я ціни підвищилися на 2,2%, при цьому амбулаторні послуги подорожчалина 6,1%, фармацевтична продукція, медичні товари та обладнання – на 1,3%.

https://www.ifstat.gov.ua


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь