Букачівська територіальна громада

Івано-Франківська область

Із керівниками закладів громадського харчування Городенківщини обговорено питання дотримання протиепідемічних норм

Дата: 25.10.2021 13:02
Кількість переглядів: 491

Фото без опису

21 жовтня 2021 року спеціалістами Городенківського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області проведено семінар-нараду із керівниками закладів громадського харчування Городенківської територіальної громади.
Під час роботи були обговорені питання :
- дотримання протиепідемічних норм у зв’язку із поширенням коронавірусної інфекції; особливу увагу при цьому було звернуто на правилах роботи закладів громадського харчування в «помаранчевій» та «червоній» зонах, вимогах щодо вакцинації працівників та відвідувачів;
- впровадження процедур, заснованих на принципах системи НАССР.
В підсумку семінару учасники отримали інформаційні рекомендації із розглянутих питань.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь