Букачівська територіальна громада

Івано-Франківська область

Відбувся конкурс на заміщення вакантної посади директора комунального освітнього закладу "Чернівська гімназія" Букачівської селищної ради

Дата: 28.07.2021 13:41
Кількість переглядів: 1164

Фото без опису

27 липня 2021 року, в приміщенні Букачівської селищної ради, відбувся конкурс на заміщення вакантної посади директора комунального освітнього закладу «Чернівська гімназія» Букачівської селищної ради. Засідання конкурсної комісії відбулося у такому складі: голова комісії – Данилюк О.С., голова ПК Букачівського ліцею, заступник голови комісії – Стасів Т.Я., голова профспілки працівників освіти, секретар комісії – Гураль І.П., члени комісії: Куца М.З. – заступник голови Букачівської селищної ради, Бойчук О.В. – начальник відділу освіти Букачівської селищної ради, Бурковецька З.М. – начальник загального відділу Букачівської селищної ради, Чухрай Н.М. – депутат Букачівської селищної ради, Лучак І.М. – депутат Букачівської селищної ради. На вакантну посаду було подано два пакети документів від двох претендентів: Шоріна Андрія Степановича і Паньків Ганни Миколаївни. Документи були розглянуті на попередньому засіданні комісії, яка вирішила допустити до конкурсу обох кандидатів.

Конкурс розпочався в 10.00 і відбувався в декілька етапів. Першим етапом було тестування на знання освітнього законодавства. Для його написання була виділена година часу.

Другим етапом було вирішення ситуаційного завдання, котре учасники мали подати в письмовій формі. Виконати це завдання потрібно було за 20 хвилин.

І останнім, третім, етапом була презентація перспективного плану розвитку Чернівської гімназії, яку кожен конкурсант мав представити особисто. Регламент виступу – 20 хвилин на кожного.

Кожне завдання оцінювалося комісією за встановленими Положенням критеріями оцінювання. Всі оцінки були виставлені і підраховані, задокументовані і підписані членами комісії.

Вкінці відбувся підрахунок голосів, згідно з яким, переможцем конкурсу було визнано Шоріна Андрія Степановича, який набрав більшу кількість балів.

Вітаємо переможця і бажаємо успіхів у керівництві і розвитку освітнього закладу. Мудрості та виваженості у прийнятті рішень, знайти підтримку в особі учнів та педагогічного колективу ввіреної йому Чернівської гімназії.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь