Букачівська територіальна громада

Івано-Франківська область

Спеціалісти Держпродспоживслужби довели до рестораторів Калущини норми законодавства у сфері безпечності харчових продуктів

Дата: 29.06.2021 08:51
Кількість переглядів: 237

Фото без опису

24 червня 2021 року на базі Калуського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області проведено семінар-навчання з керівниками закладів ресторанного господарства Калуського району з питань дотримання вимог чинного законодавства у сфері безпечності харчових продуктів.
В процесі семінару обговорено питання:
- застосування вимог постійно діючих процедур заснованих на принципах системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР) в закладах ресторанного господарства;
- профілактика харчових отруєнь;
- дотримання протиепідемічних вимог з метою запобігання поширення на території району гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних