Букачівська територіальна громада

Івано-Франківська область

Спеціалісти Держпродспоживслужби довели до рестораторів Калущини норми законодавства у сфері безпечності харчових продуктів

Дата: 29.06.2021 08:51
Кількість переглядів: 149

Фото без опису

24 червня 2021 року на базі Калуського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області проведено семінар-навчання з керівниками закладів ресторанного господарства Калуського району з питань дотримання вимог чинного законодавства у сфері безпечності харчових продуктів.
В процесі семінару обговорено питання:
- застосування вимог постійно діючих процедур заснованих на принципах системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР) в закладах ресторанного господарства;
- профілактика харчових отруєнь;
- дотримання протиепідемічних вимог з метою запобігання поширення на території району гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь