Букачівська територіальна громада

Івано-Франківська область

І засідання робочої групи по розробці Стратегії розвитку Букачівської ТГ 2022-2027 рр.

Дата: 25.06.2021 09:10
Кількість переглядів: 647

Фото без опису

24 червня 2021 р., в приміщенні Народного дому смт. Букачівці, відбулося перше засідання робочої групи з розробки Стратегії розвитку Букачівської територіальної громади на 2021 – 2027 рр. В ньому взяло участь 13 представників робочої групи на чолі з в.о. начальника відділу соціально-економічного розвитку, інвестицій та охорони здоров’я Гаргат Т.В. Крім того, через інтернет-зв’язок до групи підключився Ігор Васильович Мельничук, радник з питань проектів розвитку громад Агенції розвитку ОТГ Прикарпаття, котрий виступив із вступним словом та наголосив на тому, що прийняття Стратегії розвитку громади,  дуже важливе для формування бюджетів 2022- 2027 рр.

В ході засідання, Т.В. Гаргат проаналізувала соціально-економічне становище Букачівської територіальної громади за період дії попередньо прийнятої Стратегії розвитку на 2020- 2027 рр. та наголосила на потребі внесення змін до неї, оскільки за цей час відбулися зміни і до складу громади увійшли нові населені пункти. Під час обговорення, учасники робочої групи визначили сильні і слабкі сторони громади, а також можливості подальшого розвитку Букачівської територіальної громади у її новому складі. Обговорюючи останнє питання, яке стояло на порядку денному, робоча група на чолі з керівником, визначила основні пріоритети розвитку громади.

Наступне засідання робочої групи по розробці Стратегії розвитку Букачівської територіальної громади на 2022 – 2027 рр. призначено на серпень 2021 року.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь