Букачівська територіальна громада

Івано-Франківська область

За участі спеціалістів Івано-Франківського управління Головного управління Держпродспоживслужби відбувся семінар з питань реформування шкільного харчування

Дата: 23.06.2021 09:17
Кількість переглядів: 253

     Фото без опису

16 червня 2021 року в м. Івано-Франківську на базі ліцею № 5 за організації Департаменту освіти та науки Івано-Франківської міської ради та Івано-Франківського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області проведено нараду-семінар на тему «Реформування шкільного харчування: нове меню, форми обслуговування, модернізація харчоблоків»

Захід проведено для суб’єктів господарювання - фізичних осіб-підприємців, котрі надають послуги з харчування у закладах загальної середньої освіти Івано-Франківської міської територіальної громади.
В ході роботи учасники обговорили питання щодо дотримання нових вимог Санітарного регламенту, Порядку організації харчування у закладах освіти, Норм харчування у закладах освіти, Гігієнічних вимог до виробництва та обігу харчових продуктів на потужностях, розташованих у закладах загальної середньої освіти, особливостей нового повноцінного меню.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь