Букачівська територіальна громада

Івано-Франківська область

День медичного працівника у Букачівській ТГ

Дата: 18.06.2021 12:12
Кількість переглядів: 660

Фото без опису

17 червня 2021 р., в Букачівській територіальній громаді відбувся святковий захід з нагоди Дня медичного працівника, на котрий було запрошено весь колектив КНП «Букачівська міська лікарня», Амбулаторії ЗПСМД смт. Букачівці та Букачівського відділення екстреної медицини. В ньому взяли участь голова Букачівської селищної ради, Вітер-Любевич Олександара Іванівна, та  в.о. начальника відділу соціально-економічного розвитку, інвестицій та охорони здоров’я, Гаргат Тамара Валеріївна, котрі тепло привітали медиків нашої громади: побажали їм міцного здоров’я, успіхів у їхній нелегкій роботі, вдячних пацієнтів та ще раз наголосили, яка важлива і потрібна робота медичних працівників для життя і здоров’я кожного з нас.

Відділ освіти, культури, туризму, молоді і спорту на чолі з Бойчук Оксаною Василівною виступив головним організатором свята. Директор Народного дому смт. Букачівці, Паньків Галина Іванівна, та аматорський колектив «Берегиня» підготували для медиків вітальний концерт, котрий подарував глядачам святковий настрій і багато позитивних емоцій. Начальник відділу освіти, культури, туризму, молоді і спорту Бойчук Оксана Василівна та голова Букачівської селищної ради відзначили подяками керівників і працівників всіх підрозділів медицини нашої громади.

Ще раз вітаємо зі святом, шановних медиків, і щиро бажаємо їм бути здоровими, витривалими, відповідальними, чуйними, оптимістичними у своєму нелегкому служінні – стояти на сторожі нашого здоров’я.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь