Букачівська територіальна громада

Івано-Франківська область

Стан ринку послуг області у І кварталі 2021 року

Дата: 14.06.2021 09:37
Кількість переглядів: 146

           Фото без опису

Головне управління статистики інформує. Обсяг реалізованих послуг підприємствами (юридичними особами) та їх відокремленими підрозділами, основним видом економічної діяльності яких є надання послуг, склав 2165,8 млн.грн.
У структурі загального обсягу реалізованих послуг значну частку склали обсяги послуг транспорту, складського господарства, пошти та кур’єрської діяльності (36,4% загальнообласного обсягу). Вагомими були також обсяги послуг з діяльності у сфері адміністративного та допоміжного обслуговування (14,6%), операцій з нерухомим майном (12,9%), у сфері освіти (10,6%), з тимчасового розміщування й організацій харчування (9,6%), у сфері охорони здоров’я та надання соціальної допомоги (5,3%).
Населенню області надано послуг на 965,4 млн.грн, що склало 44,6% від загального обсягу реалізованих послуг. Найбільшим попитом серед населення користувалися послуги у сфері адміністративного та допоміжного обслуговування (28,2% загальнообласного обсягу наданих населенню послуг), освіти (23,5%), тимчасового розміщування йорганізації харчування (17,6%), з охорони здоров’я та надання соціальної допомоги (10,3%), операцій з нерухомим майном (7,3%), у сфері транспорту, складського господарства, поштової та кур’єрської діяльності (5,8%), у сфері інформації та телекомунікацій (5,2%).

http://www.ifstat.gov.ua/men2016/RESPONDENTAM.HTM


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь