Букачівська територіальна громада

Івано-Франківська область

Заробітна плата штатних працівників у квітні 2021 року

Дата: 07.06.2021 14:44
Кількість переглядів: 153

                      Фото без опису

Головне управління статистики інформує.
Середній розмір номінальної заробітної плати штатних працівників підприємств, установ, організацій області та їхніх відокремлених підрозділів із кількістю найманих працівників 10 і більше осіб у квітні 2021р. становив 11906 грн, що у 2 рази перевищує законодавчо встановлений розмір мінімальної заробітної плати (6000 грн). За розміром середньої номінальної заробітної плати штатних працівників у квітні 2021р. область посіла 10 місце серед регіонів України.
Найвищий рівень заробітної плати в області у квітні 2021р. спостерігався у сфері державного управління й оборони; обов`язкового соціального страхування, виробництві гумових і пластмасових виробів; іншої неметалевої мінеральної продукції, на підприємствах з постачання електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря, у виробництві хімічних речовин і хімічної продукції, сфері транспорту, добувній промисловості і розробленні кар’єрів, сільському господарстві, де заробітки працівників перевищили середній показник по області на 31% – у 1,8 раза.
Найнижчі нарахування заробітної плати зафіксовано у сфері тимчасового розміщування й організації харчування, сфері операцій з нерухомим майном, а також металургійному виробництві; виробництві готових металевих виробів, крім машин і устатковання (не перевищували 64,8% середнього показника по області).
Заробітна плата штатних працівників у квітні 2021р. порівняно з березнем 2021р. збільшилась на 3,6%, а відносно квітня 2020р. – на 40,7%.
Індекс реальної заробітної плати у квітні 2021р. порівняно з березнем 2021р. становив 102,9%, відносно квітня 2020р. – 129,3%.

http://www.ifstat.gov.ua/men2016/RESPONDENTAM.HTM


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь