Інформація Держпродспоживслужби Івано-Франківщини з питань протидії коронавірусу
Спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області за період з 15 до 21 лютого 2021 року здійснили 2336 моніторингових відвідувань. Виявлено 357 порушення (15,2%), складено 213 протоколів, надано 176 приписів і пропозицій, направлено 66 листів в органи місцевого самоврядування, 69 – в Національну поліцію.
Всього працювало 44 робочі групи.
Перевірки проводилися за участю представників 15 територіальних громад.
Зокрема перевірено:
- заклади громадського харчування – 540: 72 порушення (13,3%), 47 протоколів, 42 приписи і пропозиції, 11 листів в органи місцевого самоврядування, 10листів в Національну поліцію;
- заклади дошкільної освіти – 11: порушень не було;
- заклади загальної середньої освіти – 8: 2 порушення (25%), 2 приписи;
- об’єкти торгівлі продовольчими товарами – 922: 162 порушення (17%), 108 протоколів, 69 приписів та пропозицій, 32 листи в органи місцевого самоврядування, 36 – в Національну поліцію;
- об’єкти торгівлі непродовольчими товарами – 622: 90 порушень (14%), 46 протоколів, 44 приписи та пропозиції, 18 листів в органи місцевого самоврядування, 18 – в Національну поліцію;
- агропродовольчі ринки – 44 перевірки: 12 порушень (27%), 12 протоколів, 11 приписів, 4 листи в органи місцевого самоврядування, 3 – в Національну поліцію;
- інші заклади (перукарні, салони краси, спортзали, фітнес-клуби) – 106: 11 порушень (10,3%), 6 протоколів, 5 приписів, 2 листи в органи місцевого самоврядування, 1 – в Національну поліцію.