Букачівська територіальна громада

Івано-Франківська область

Засідання виконавчого комітету Букачівської територіальної громади

Дата: 12.02.2021 13:26
Кількість переглядів: 214

11 лютого 2021 року у смт. Букачівці було проведено засідання виконавчого комітету Букачівської селищної ради. Згідно з порядком денним було обговорено ряд важливих питань для життя громади.

   Спочатку було заслухано звіт начальника фінансового відділу Озарків Г.С про стан селищного бюджету, де вона детально розповіла про надходження і витрати бюджетних коштів у 2020 році. Далі виступила начальник загального відділу селищної ради Бурковська З.М. з доповіддю про підсумки роботи зі зверненнями громадян за 2020 р., де було зазначено, що всі звернення від громадян за минулий рік були розглянуті і вирішені відповідно до законних підстав.

   Наступний доповідач – начальник соціально-економічного відділу Бойчук О.В. детально розповіла про становище бібліотек і бібліотечної справи на території Букачвської селищної ради. Зокрема, були розглянуті питання щодо складання графіку роботи працівників сільських бібліотек і запропоновано проведення заходів для підвищення рівня відвідування закладів. Також Бойчук О.В. представила план проведення заходів щодо святкування знаменних і памятних дат на 2021р. для шкіл, бібліотек та будинків культури. Зокрема, планується провести святкування для самотніх людей похилого віку в програму якого входитимуть святковий концерт та вручення подарункових наборів. Ще одну доповідь начальник соціально-економічного відділу присвятила питанню по затвердженню плану заходів щодо створення належних умов для безпечного харчування у закладах освіти Букачівської селищної ради на поточний рік. Зокрема, розповіла про ремонт харчоблоків в навчальних закладах сіл Чернів і Вишнів, а також про оновленн харчоблоку в Козарівському ліцеї Букачівської селищної ради. У ході цього ж питання було розглянуте забезпечення закладів харчування навчальних закладів засобами гігієни та дезінфекції.

  Ще одним питанням порядку денного було відзначення Шевченківських днів у 2021 році. У ході обговорення секретарем селищної ради Любінцем О.Л. було запропоновано провести конкурс на кращий малюнок, приурочений до відзначення роковин Тараса Шевченка. Буде сформована спеціальна комісія, котра відповідатиме за організацію та проведення конкурсу.  Анонсування та детальнішу інформацію про конкурс можна буде отримати на сайті Букачівської селищної ради.

  Спеціаліст у справах дітей та незахищених верств населення Куйбіда В.Я. доповіла про стан соціальної роботи із вразливими категоріями сімей з дітьми на території Букачівської ТГ. Зокрема, нею було відзначено про покращення ситуації в деяких проблемних сімях, яке включало як матеріальне забезпечення, так і емоційний мікроклімат. Також в рамках цього питання було обговорено питання догляду соцівлтними працівниками самртніх літніх людей.

   Наступним розглядалося питання про передачу у безоплатну власність вуличного освітлення по вул. В.Стефаника у смт. Букачівці, яке було повністю розглянутим і вирішеним.

   Далі секретар Любінець О.Л. виголосив доповідь про затвердження зразків та описів печаток і штампів виконавчого комітету Букачівської селищної ради, а також про затвердження на посади адміністраторів центру надання адіністративних послуг.

   Останнім був зачитаний фінасовий звіт КНП «Букачівська міська лікарня», де було детально описано всі витрати і надходження лікувального закладу.

Протягом всього засідання селищний голова Вітер-Любевич Олександра Іванівна активно брала участь у обговоренні кожного питання, даючи аргументовану оцінку, роблячи коректні зауваження і вносячи пропозиції для вирішення конкретної обговорюваної ситуації. Зокрема, нею був запропонований новий графік роботи працівників бібліотек громади, підтримано ініціативу проведення конкурсу малюнків до Шевченківських днів, вирішено питання з передачіу безоплатну власність освітлювальних опор, особливу увагу приділила соціальним питанням громади, які стосувалися незахищених верств населення, компетентно розібрала всі пропозиції і зауваження щодо фінансових питань як селищного бюджету, так і у звіті КНП “Букачівська міська лікарня”.

В цілому засідання відбулося продуктивно, всі питання були докладно висвітлені доповідачами і активно обговорені членами виконавчого комітету Букачівської селищної ради і після обговорення були погодженими до виконання.

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь