Букачівська територіальна громада

Івано-Франківська область

Встановлено факти невідповідності виробництва та/або обігу харчових продуктів

Дата: 15.01.2021 12:55
Кількість переглядів: 198

Фото без опису

Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області звертає увагу операторів ринку харчових продуктів, зокрема тих, що здійснюють обіг харчових продуктів (заклади оптової та роздрібної торгівлі, заклади громадського харчування (особливо харчування дітей), та споживачів, що згідно з повідомленням ГО «Громадський контроль захисту прав споживачів» в рамках масмедійного проекту «СТОП ФАЛЬСИФІКАТ» та скарги Миронової В.В. встановлено факти невідповідності виробництва та/або обігу харчових продуктів.

А саме:

- ковбасних виробів, операторами ринку: ТОВ «Житомирський м’ясокомбінат», ТОВ «Феракс», ТОВ «М’ясокомбінат Ювілейний», ПрАТ «Український Бекон»,

- ікри лососевої (горбуші), операторами ринку: ПрАТ «Дальриба»,ТОВ «Флагман Сіфуд»,

- масла солодковершкового, операторами ринку: ТОВ «Рихальський завод сухого молока», ТОВ «Еней», ТОВ «Фірма АПРЕЛЬ», ПП «Земледух В. Т.», ТОВ «Іва-Арт», ТОВ «Городенківський сирзавод», ТОВ «Інтер-мол», ТОВ «Терен-Про», ВАТ «Турківський молокозавод», ТОВ «Гранд Молпродукт», ТДВ «Яготинський молзавод, Золотоніський маслоробний комбінат», ПП «Рось» філія «Роменський молочний комбінат», ТОВ «Мілкіленд-Україна».

Ознайомитись з копіями експертних висновків уповноважених лабораторій до операторів ринку, які здійснюють обіг харчових продуктів відповідної дати виготовлення,  можна за посиланнями:

Додаток 1 - ковбасні вироби та рибопродукти

Додаток 1 - масло солодковершкове

Додаток 2 - масло солодковершкове - невідповідна продукція

 

Держпродспоживслужба в Івано-Франківській області попереджає операторів ринку, які використовують у виробництві та/ або здійснюють обіг  продукції відповідної дати виготовлення, зазначеної в додатках за посиланнями, про необхідність вилучити її з виробництва та /або обігу та у строк не більше двох робочих днів письмово інформувати про виявлену невідповідність Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області, що передбачено частиною 3 статті 20 Закону України "Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів". 

Шановні споживачі! З метою протидії обігу небезпечних, непридатних до споживання, неправильно маркованих харчових продуктів, у  разі виявлення їх в обігу, повідомляйте Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області за тел.: (0342) 511389, 511392, або звертайтесь до районних, міських управлінь, відділів.

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь