Букачівська територіальна громада

Івано-Франківська область

В Кувейті змінено вимоги до стандартизації охолодженого м’яса у вакуумній упаковці

Дата: 12.11.2020 13:15
Кількість переглядів: 251

      Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області повідомляє, що відповідно до листа Посольства України в державі Кувейт внесено зміни до законодавчих актів Кувейту, зокрема в частині стандартизації охолодженого м’яса (корів, буйволів, овець, кіз, газелей тощо) у вакуумній упаковці.

       Відповідно до інформації викладеної в листі Посольства, термін придатності вищезазначеного продукту, що експортуються до Кувейту скорочено з 120 днівдо 90 згідно з національним стандартом. Вимоги до терміну придатності охолодженого червоного м’яса у вакуумній упаковці розміщено на офіційному вебпорталі Держпродспоживслужби у розділі “Міжнародне співробітництво” – “Ветеринарія та безпечність” – “Вимоги країн світу” за посиланням  ttps://dpss.gov.ua/mizhnarodne-spivrobitnictv/veterinariya-ta-bezpechnist/vimogi-krayin-svitu.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь