Букачівська територіальна громада

Івано-Франківська область

В Букачівській селищній раді сьогодні створено нову сім"ю.

Дата: 04.09.2020 12:06
Кількість переглядів: 1120

Фото без описуФото без опису

          Однією із найважливіших подій в житті кожної людини є весілля. До цієї події українці ще з давніх часів ставились дуже відповідально, адже  створення нової сім’ї містило в собі складний комплекс різноманітних ініціацій, народних звичаїв та традицій. Сьогодні і в нашій ОТГ з"явилася нова сім"я . 

         У цей святковий та радісний для молодят день хочеться побажати їм побільше всього найкращого, а ще розповісти таку історію:

        Жив один мудрець, який знав про все, що відбувається в цьому світі (наприклад, скільки води у морі, скільки пташок в небі тощо). І от одне молоде подружжя вирішило перевірити цього мудреця, довести йому що він далеко не все знає. Для цього вони піймали метелика і вирішили положити його між долонь та запитати в мудреця - що в нас в руках? Він звичайно відповість, що метелик. Тоді спитаємо в нього - а живий чи мертвий? Якщо він скаже - живий, ми стиснемо долоні і метелик загине, а якщо відповість що метелик мертвий - ми його випустимо.

         Прийшли вони до мудреця і запитують - що в нас в руках? Мудрець відповідає - метелик. А живий чи мертвий? Мудрець каже - все в ваших руках!

          Бажаємой ми новоствореній сім"ї, щоб Ваше кохання, благополуччя та сімейний затишок завжди були саме в Ваших руках. Кохайте один одного та будьте щасливі!


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь