Букачівська територіальна громада

Івано-Франківська область

До уваги споживачів: в турецьких лимонах виявили оксид фенбутатіну

Дата: 27.05.2020 14:01
Кількість переглядів: 227

Фото без описуДо Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів  адійшло інформаційне повідомлення системи швидкого оповіщення по харчових продуктах та кормах (RASFF) від 12.05.2020 р. №2020.11984 щодо неавторизованої субстанції оксиду фенбутатіну (0,62 мг/кг-РРМ) у лимонах з Туреччини (виробник: Ataman Oton Tas Gida Urunteri Ith Irh San.Ve Tic Ltd Sti) через Україну (країна- відправник – ТОВ « БІМ ФОРС ЛІМІТЕД» просп.. Академіка Глушка,29,оф.609, м Одеса , 65104) до Польщі (імпортер: TargbanSp zoo).
Держпродспоживслужба в Івано-Франківській області попереджає операторів ринку, які використовують у виробництві та/ або здійснюють обіг вищезазначеної продукції, про необхідність вилучити її з виробництва та /або обігу та у строк не більше двох робочих днів письмово інформувати про виявлену невідповідність
Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області, що передбачено частиною 3 статті 20 Закону України "Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів;.
Шановні споживачі! У разі виявлення вказаного харчового продукту, повідомляйте Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області за тел.: (0342) 511389, 511392, або звертайтесь до територіальних управлінь.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь