Букачівська територіальна громада

Івано-Франківська область

Понад 23 тисячі осіб скористалися послугами обласної служби зайнятості

Дата: 17.08.2022 17:26
Кількість переглядів: 108

Фото без опису
З січня по липень 2022 року послугами обласноїслужби зайнятості скористалися 23,3 тис. осіб, з яких19,7 тис. мали статус безробітного.

За сприяння служби зайнятості працевлаштовано6,7 тис. осіб, зокрема 5,5 тис. зареєстрованих безробітних. На нові робочі місця з компенсацією витрат роботодавцю на оплату єдиного внеску працевлаштовано 158 безробітних, 191 особа була залучена до громадських та інших робіт тимчасового характеру.

Від початку року з обласною службою зайнятості співпрацювало 3,5 тис. роботодавців. В базі даних налічувалось 8,9 тис. вакансій. 

З метою забезпечення професійно-кваліфікаційного рівня шукачів роботи вимогам роботодавців за сприяння служби зайнятості 2,1 тис. безробітних проходили професійне навчання. Ваучер на навчання та підвищення кваліфікації у січні-липні 2022 року отримали 16 осіб.

Кількість осіб, охоплених профорієнтаційними послугами, у січні-липні 2022 року становила 24,4 тис. осіб, з яких 18,6 тис. осіб мали статус зареєстрованого безробітного, 2,2 тис. осіб навчаються у навчальних закладах різних типів. 

Станом на 1 серпня 2022 року кількість зареєстрованих безробітних становила 7,8 тис. осіб. 

Якщо ви також шукаєте роботу, насамперед перегляньте актуальні вакансії на сайті обласної служби зайнятості, перейшовши за посиланням http://surl.li/cbccq або на Телеграм-каналі https://t.me/robota_frankivsk_robota

Якщо у вас виникають будь-які питання, пов’язані з працевлаштуванням, звертайтесь до фахівців службизайнятості (адреса та контактні телефони за посиланням http://surl.li/cbiiq). 

Ми завжди раді вам допомогти та бажаємо успіхів на шляху до працевлаштування!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь