Букачівська територіальна громада

Івано-Франківська область

У закладі дошкільної освіти «Ягідка» с. Микуличин Яремчанської міської ради калорійність обіду не відповідала вимогам

Дата: 14.12.2021 13:55
Кількість переглядів: 106

 

Фото без опису

06 грудня 2021 року спеціалісти Яремчанського відділу Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області під час планового заходу державного нагляду (контролю) у сфері санітарного законодавства у закладі дошкільної освіти (ясла-садок) «Ягідка» с.Микуличин Яремчанської міської ради відібрали для лабораторного дослідження готові страви, які входили в обід згідно меню-розкладу.

За результатами лабораторних досліджень, проведених Івано-Франківською державною регіональною лабораторією Держпродспоживслужби (експертний висновок № 003280д.к/21, від 10.12.2021 р.), встановлено невідповідності обіду по калорійності, а саме виявлено занижений вміст сухих речовин, білків та вуглеводів у першій та другій стравах.

Держпродспоживслужбою за результатами планового заходу державного нагляду на відповідальну особу складено протокол про порушення санітарних норм у закладі, керівнику закладу направлено рекомендаційного листа про необхідність дотримання норм харчування у закладі дошкільної освіти, про виявлені порушення проінформовано керівника відділу освіти Яремчанської міської ради та голову Яремчанської територіальної громади.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь