Букачівська територіальна громада

Івано-Франківська область

БУКАЧІВСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА СЕРЕД ПЕРЕМОЖЦІВ

Дата: 03.12.2021 19:54
Кількість переглядів: 836

Фото без опису

Напередодні Дня місцевого самоврядування, в приміщенні Івано-Франківської обласної ради, відбулося нагородження переможців ХІІ обласного конкурсу проєктів та програм розвитку місцевого самоврядування і десятих обласних конкурсів  “Краща спортивна громада”, “Громада кращого довкілля”, “Краща етнокультурна громада”. 

Дипломи керівникам місцевих рад, які стали переможцями конкурсів, вручили голова обласної ради Олександр Сич та його перший заступник Василь Гладій. 

Серед переможців і Букачівська територіальна громада. Селищний голова Вітер-Любевич Олександра Іванівна отримала диплом переможця. Проект під назвою «Створення фестивальної локації Букачівської територіальної громади» став одним із 40-ка проектів-переможців з 37-ми різних громад Івано-Франківської області. 

Реалізація даного проекту значною мірою підвищить туристичну привабливість громади, що стане поштовхом для розвитку громади в різних напрямках: інфраструктурному, екологічному, культурному, тощо.

Також висловлюємо окрему подяку Князевичу Володимиру Романовичу за всебічну підтримку і допомогу у ході підготовки та створення даного проекту.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь