Букачівська територіальна громада

Івано-Франківська область

Етнорегіон Опілля

Дата: 15.11.2021 16:35
Кількість переглядів: 495

Сьогодні, 15 листопада 2021 року, відбулась онлайн-консультація для представників територіальних громад Івано-Франківської  та Тернопільської областей «Організаційно-правові аспекти співробітництва громад етнорегіону Опілля», яка була організована Регіональним офісом Програми "U-LEAD з Європою".

Метою обговорення став механізм укладення договорів про співробітництво територіальних громад та обмін успішними практиками співробітництва громад Івано-Франківської та Тернопільської областей, в галузі туризму та покращення привабливості громад для відвідувачів. Учасниками заходу були голови, заступники голів територіальних громад Тернопільської та Івано-Франківської областей.

Букачівську територіальну громаду представляла селищний голова Вітер-Любевич Олександра Іванівна, яка виступила з надією, що тісна співпраця між громадами, в даному напрямку, покращить туристичну привабливість кожної з громад та приверне увагу потенційних інвесторів для залучення інвестицій у майбутньому, що в свою чергу, стане поштовхом для розвитку громад та покращення добробуту їхніх мешканців. Також вона відзначила, що тільки спільними зусиллями, об’єднавшись, можна справді досягти результату.

Наступний захід планується провести 30 листопада 2021 року на якому будуть обговорені та прийняті конкретні кроки для вирішення питань в цьому напрямку.  

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь