Букачівська територіальна громада

Івано-Франківська область

30 вересня - Всеукраїнський День бібліотек

Дата: 30.09.2021 11:07
Кількість переглядів: 693

Фото без опису

Сьогодні, 30 вересня, своє професійне свято відзначають бібліотекарі – провідники у світ знань, казок, подорожей,  фантастики та наукових відкриттів.

Бібліотеки - один з інструментів нашої цивілізації, який вже багато століть доводить свою ефективність в процесах збереження, накопичення і передачі людських пізнання. Загалом, в Україні налічується близько 40 тисяч бібліотек. У них працює 52 870 співробітників, а послугами книгозбірень користуються більше 17 мільйонів 490 тисяч читачів.

Бібліотека -  місце, де сходяться минуле з теперішнім та майбутнім. Вони не лише творять «пам'ять» людства, нації, держави, спільнот, людей  бібліотеки творять майбутнє успішних незалежних людей, спільнот, держави, нації, усієї світової цивілізації! Це ті місця, де кожен може розвивати себе та свою особисту незалежність. Саме бібліотеки є надійними партнерами місцевої влади у розвитку незалежності громад, а також ефективним інструментом у реалізації державної політики, яка безпосередньо впливає на відстоювання та збереження незалежності держави. То ж кожен, хто щодня приходить у бібліотеку на роботу, хто допомагає бібліотекам, хто підтримує окрему бібліотеку в селі чи місті, хто підтримує всі бібліотеки, відстоюючи їх перед владою та у владі, кожен, у чиєму житті є бібліотека, про яку він може сказати "моя", є співтворцем незалежності через співтворення бібліотек. Бібліотек як сучасних відкритих просторів для навчання упродовж життя, просторів для цікавих подій та зустрічей, просторів для натхнення, просторів для спілкування.

Дорогі працівники бібліотек! Букачівська селищна рада щиро вітає Вас з професійним святом. У всі часи Ви гідно виконуєте свою місію - зберігаєте знання та культурну спадщину для наступних поколінь, перетворюєте жителів нашої країни в читачів. Зичимо Вам міцного здоров'я, гарного настрою та творчих успіхів! Щоб Ваша праця завжди приносила радість і задоволення! Бажаємо постійного руху до ще нескорених вершин Вашої професійної досконалості!

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь