Букачівська територіальна громада

Івано-Франківська область

Святкування 30-ї річниці Незалежності України в Букачівській ТГ

Дата: 26.08.2021 16:04
Кількість переглядів: 888

Фото без опису

У рамках відзначення 30-ї річниці Незалежності України в Букачівській територіальній громаді було проведено ряд святкових заходів.

23 серпня в смт. Букачівці пройшли святкування з нагоди Дня Прапора України. В ході заходу відбулося урочисте підняття прапора почесними громадянами селища, святковий концерт за участю аматорського колективу «Берегиня» Народного дому смт.Букачівці під керівництвом Галини Паньків та учнів Букачівського ліцею. Також до всіх гостей заходу з вітальним словом звернулися голова Букачівської селищної ради Вітер-Любевич Олександра Іванівна та представник відділу освіти Куйбіда Світлана Іванівна. На завершення всі присутні, разом з отцем-деканом Мирославом Любінцем, помолилися за героїв Небесної Сотні та загиблих учасників АТО.

В День Незалежності України, святкові заходи розпочалися з богослужіння «Молитва за Україну». Після цього, всі зібралися біля головної сцени, де відбулося продовження дійства. Голова Букачівської селищної ради привітала зі святом всіх жителів нашої громади, вшанувала подячними грамотами учасників АТО, подякувавши їм за мужність, патріотизм та свідому громадянську позицію, а також урочисто відкрила святковий концерт.

У святковому концерті взяли участь аматорський колектив «Берегиня» Народного Дому смт.Букачівці (керівник Паньків Г.І.), учні Букачівського ліцею, вихованці ЗДО «Малятко», а також сольні виконавці Роман Гуменюк, Христина Паньків, Зоряна Северин.

Святкову програму для гостей заходу підготували колективи з сіл нашої громади. Зокрема, село Козарі представили аматорський колектив «Козарівчанка» та танцювальний номер у виконанні дівочого молодіжного колективу. Стрілецькі пісні у виконанні аматорського колективу «Журавочка» із села Журавеньки, розгорнули перед глядачами сторінки героїчного минулого нашого народу. Аматорський колектив «Чернівчанка» із села Чернів порадував всіх присутніх чудовим виконанням естрадних пісень. Зачарували народним колоритом з ноткою гумору учасниці аматорського колективу «Чагрівчанка». Ліричні пісні у виконанні аматорського колективу «Вишенька»  знайшли відгук в серці кожного слухача. Виступ гостей з села Луковець-Вишнівський запам’ятався емоційністю, любов’ю до рідної землі, поєднаною з чудовими вокальними даними учасниць.

Щиро дякуємо всім, хто взяв участь у святкуванні 30-ї річниці Незалежності України. Дякуємо за Ваш талант, Вашу працю та самовідданість. Нехай вдячні оплески слухачів надихають Вас на нові творчі здобутки.

Ще раз щиро вітаємо всіх з Днем Незалежності! Бажаємо всім мудрості, терпіння, благополуччя, щоб ми разом творили сильну, вільну, процвітаючу Україну!

Слава Україні!! Героям Слава!

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь