Букачівська територіальна громада

Івано-Франківська область

Держпродспоживслужба провела інформаційну онлайн-сесію для посадових осіб органів місцевого самоврядування

Дата: 16.07.2021 09:57
Кількість переглядів: 119

                                             Фото без опису                  

15 липня 2021 року за організації Івано-Франківського регіонального офісу Програми «U-LEAD з Європою» спеціалісти Головного управління Держпроспоживслужби в області провели інформаційну онлайн-сесію для голів громад, профільних заступників та посадовців органів місцевого самоврядування Івано-Франківщини.

До учасників заходу з привітальним словом звернулись Руслан Панасюк, керівник Івано-Франківського регіонального офісу Програми "U-LEAD з Європою» та Роман Гурський, начальник Головного управління Держпроспоживслужби в Івано-Франківській області, котрі розповіли про основні завдання, повноваження, пріоритети та напрямки співпраці з територіальними громадами.
Далі впродовж двох годин слухачі отримали кваліфіковані методичні настанови фахівців Держпродспоживслужби за трьома блоками питань:
- повноваження органів місцевого самоврядування щодо контролю обмежувальних заходів на виконання постанови КМУ від 09.12.2020 р. № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2»;
- сучасні вимоги до організації харчування в шкільних та позашкільних навчальних закладах;
- дотримання вимог щодо встановлення тарифів на комунальні послуги в межах територіальних громад.
Зустріч проведено в рамках реалізації «Регіональної інформаційно-освітньої програми для посадових осіб територіальних громад в Івано-Франківській області», що була розроблена Головним управлінням Держпроспоживслужби Прикарпаття і погоджена Івано-Франківською ОДА ще в березні 2021 року.
Програма передбачає здійснення різноманітних організаційних заходів: від укладання Меморандуму про співпрацю з територіальними громадами області, проведення різного роду навчальних семінарів та «круглих столів» до висвітлення методичних матеріалів через засоби масової інформації, соціальні мережі тощо.
Робота в даному напрямку триватиме і надалі.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь