Букачівська територіальна громада

Івано-Франківська область

Відбулася панахида за знаним лікарем-терапевтом Копачем В.М.

Дата: 28.04.2021 16:05
Кількість переглядів: 997

Фото без опису

Сьогодні, в рамках відзначення Дня охорони праці, вшановується пам’ять тих професіоналів, хто віддав своє життя, виконуючи службові обов’язки. На території КНП «Букачівська міська лікарня» (біля статуї Матері Божої), за участю отця-декана Мирослава Любінця, керівництва Букачівської селищної ради, персоналу лікарні і всіх небайдужих мешканців громади, відбулася панахида за знаним лікарем-терапевтом, чиє життя забрав коронавірус – Василем Михайловичем Копачем.

На території нашої громади практично немає таких людей, лікуванням котрих не займався б Василь Михайлович. Його професіоналізм, самовідданість і любов до своєї професії визначали його як людину і як медика. У спогадах людей, він назавжди залишиться як лікар, котрий завжди спішив на поміч, навіть не чекаючи транспорту, часто ходив по дворах і цікавився самопочуттям людей, у своїй практиці не цурався методів народної медицини, але головне, він розмовляв з пацієнтами, вселяв у них надію на одужання. Коли розпочалася пандемія, він і далі активно працював, не шкодуючи ані сил, ані здоров'я в боротьбі за одужання хворих. Тому втрата, яку понесла громада в особі Копача Василя Михайловича, ще довго буде нагадувати нам про себе, а спадщина у вигляді робочих лікарських рецептів, ще довго буде служити людям так, як це робив за життя їхній автор.

Фото без описуФото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь